На першу сторінку

2000 рік

03.01. – 09.01. 2000 року. Поїдка пластунів на Різдво в м. Яремче.

Богдана Михайлівна Процак – голова Союзу Українок в м. Севастополі зробила нам великий подарунок. Вона повезла нас до Яремче, щоб ми подивились, як святкують Різдво на Україні.
3 січня ми приїхали м. Тернопіль, нас нагадували, а потім посадили в автобуси і повезли до Яремче. Були проїздом в м. Івано-Франківську, де нас зустріли пластуни, це – ст. пл. Юрій Міндюк і пл. сен. Андрій Чемериньський.
Тільки ввечері ми приїхали до Яремче, де нас вже чекали сім’ї, в яких ми будемо жити. Так ми в Яремче пробули два дні. Подивились на колядників в національних строях та самі поколядували.
8 січня нас повезли до хатинки лісника. Десь у 12-00 годині ми переодягнулися і пішли з Івано-Франківськими пластунами в мандрівку на саму вищу точку Карпат – г. Говерлу. Ми йшли чотири години.
Приїхали з багатими враженнями.
Пластуни зі станиці Севастополь, які поїхали на Різдво : ст. пл. Марія Процак, ст. пл. прих. Зіна Беланюк, пл. уч. Саша Єрмошкіна, пл. уч. Ірина Топіліна, пл. прих. Микита Клушин, пл. прих. Сергій Сиротов, пл. прих. Ганна Матюша, пл. прих. Юля Бугрієнко, ст. пл. прих. Тетяна Валюкова, пл. прих. Максим Сичов.

Далі

До переліку акцій 2000 року

«Пласт»—складова великого сайту «Українське життя в Севастополі».
©2006 Автор Микола Владзімірський. Дизайн Валентин Іванов.